توقف عملیات ساخت و ساز در بستر رودخانه قره‌آغاج

مدیر امور آب شیراز گفت: اقدامات اجرایی برای ممانعت از ساخت و ساز غیرمُجاز در بستر رودخانه قره‌آغاج این شهرستان، تداوم دارد.

به گزارش روابط عمومی آب منطقه‌ای فارس، احمدرضا احمدی گفت: مواجهه قانونی با ساخت و ساز‌های غیرقانونی در حریم و بستر رودخانه قره‌آقاج با حمایت دستگاه قضایی و همراهی فرماندهی انتظامی، با قوت تداوم دارد.

احمدی گفت: گروه‌های گشت و بازرسی امور آب شیراز هوشیارانه، هرگونه تحرک و ساخت و سازی را در حریم رودخانه و مسیل‌‌های این شهرستان رصد می‌کنند.

مدیر امور آب شیراز گفت: ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اقدامی پُرخطر محسوب می‌شود که به زیرساخت‌های منابع آبی آسیبی شدید وارد خواهد کرد.

او افزود: محدوده بندی رودخانه، عموما توسط شرکت‌های آب منطقه‌ای مشخص و ابلاغ می‌شود. هرگونه ساخت و ساز و تغییر کاربری در این نواحی بدون مجوز، غیر قانونی بوده و نیازمند اخذ مجوز است.

احمدی گفت: در کنار برخورد قاطع، تقویت نظارت بر حریم رودخانه ها با استفاده از پهپاد و تصاویر ماهواره‌ای، اطلاع رسانی قوانین، محدودیت‌ها و مجازات‌هایی که در صورت تخلف شامل حال متخلفان می‌شود، از راه‌های گوناگونی مانند کارگاه‌های آموزشی، ارسال پیامک و ...،  نیز مهم و ضروری است.

کد خبر: 2473
  تاریخ خبر : 14 آبان 1404
 19
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 25
  • بیشترین بازدید همزمان : 519
  • بازدید امروز : 1,511
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 7,689,863
  • آخرین به روزرسانی : 18 آبان 1404 13:15:43
  • شناسه IP شما : 216.73.216.158

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : شیراز، بلوار ارم، شرکت سهامی آب منطقه‌ای فارس
  • کدپستی : 7143683685
  • تلفن : 07132252093
  • فاکس :
  • پست الکترونیکی : info[at]frrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :